вівторок, 7 жовтня 2014 р.


 З нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек, який щорічно відзначають у нашій країні, в Котелевській центральній районній бібліотеці пройшов комплекс масових заходів. Для учнів групи 14 ПТУ-54 проведена екскурсія до бібліотеки. Користувачі прослухали бесіду;"Бібліотека-твій друг і порадник". Учні стали учасниками інтелектуальної гри "Турнір кигоманів". Найактивнішу участь в турнірі взяли Хімченко Марина, Луговий Ігор, Акабжанова Раїса, Беззуб Олександр.
В день св'ята користувачі мали можливість переглянути виставку художньої літератури "Книжкове перехрестя", основноми розділами якої є підбірка книг сучасних українських письменників, улюблені книги нащих читачів, книга, яка читається із покоління в покоління.
    Із  "Калейдоскопу  цікавих фактів" користувачі дізнались, яка книга в бібліотеці записана під №1, яка книга найтовща, яка найтонша, скільки років найстаршому читачеві бібліотеки, коли буває найбільше відвідувань до бібіліотеки, скільки користувачів  обслуговує бібліотека за єдиною реєстраційною картотекою, які найпопулярніші журнали серед користувачів.
    В цей день увагу котелевців привернуло яскраво прикрашене подвір'я бібліотеки. Всюди квіти, плакати, вислови про книги та бібліотеки відомих людей. Та найбільшу увагу відвідувачів привертала фотосушка "Із життя нашого колективу". Фотокадри цієї виставки демонстрували будні і св/ята  бібліотечних працівників.
Багато щирих вітань, квітів, подарунків ми отримали від наших гостей і спонсорів, Працівники привітали зі св'ятом та вручили грамоти і подарунки начальник відділу культури і туризму Луговий П.М. та заступник голови райдержадміністрації Сахно Н.В. Солодкий приз книгу-торт подарувала бібліотекарям Дубина Л.В.-голова правління Котелевського РСТ. А наймолодші гості-учні 4-А класу гімназії №1 імені С.А. Ковпака разом з учителем Руденко Г.М. підготували вітальну композицію "Поетична акварель".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.