пʼятницю, 27 червня 2014 р.

        "Конституція України як джерело чинного законодавства", під такою назвою пройшла правова година в центральній рай.бібліотеці ім. С.А.Ковпака. Для користувачів була організована книжкова виставка "Конституція України-основний закон незалежної України".
         Розпочався захід прослуховуванням гімну України. З вступною бесідою перед присутніми виступила зав. відділом обслуговування Л.І.Марченко та розповіла про символи української державності та першу конституцію Пилипа Орлика.
       На масовий захід був запрошений начальник рай.відділу юстиції  І.С.Данилейко.  Відвідувачі бібліотеки уважно слухали його розповідь  про основні положення Конституції України а саме, про права, свободи та обов'язки громадянина, про право нашої держави на суверенітет та територіальний устрій. Присутні могли отримати відповіді на болючі питання  та провели коротку дискусію.
     Активний читач бібліотеки В.Мовчан  хвилююче та чуттєво розповів вірш "Моя Батьківщина!". Закінчилась правова година переглядом відео-фільму "Ти будеш жити, Україно!".
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.