середу, 22 січня 2014 р.

                   "Розквітай прекрасна Україна, рідна земле матінко моя!", під такою назвою пройшов у Котелевській центральній районній бібліотеці ім.С.А.Ковпака урок історії з учнями ПТУ-54, група 12 присв'ячений відродженнюУкраїни, соборність нашої держави та свободи України і подіям під Крутами.
        Завдуюча відділом обслуговування  ЦРБ Л.І.Марченко і бібліотекар ПТУ-54 Н.М.Нечипоренкорозповли присутнім про історичні передумови проголошення Акта злуки Української Народної Республіки, і Західно-української Народної Республіки про героїчний бій під Крутами і про сьогоднішні події в Україні.Учні Євгеній Шелемба і Дмитро Тертишний читали вірші про про Україну.Звучали грамзаписи "Гімн України", "Це твоя земля", "Пісня про Україну".
          З бесідою "Їдея соборності у творах Т.Шевченка виступила бібліограф ЦРБ Н.І.Борисенко".
           Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам'ять загиблих під Крутами. Учасники заходу переглянули книжкову виставку "День Соборності:від мрій до дійсності". На заході були присутні заступник голови держадміністрації В.І.Шевченко і прессекретар О.В.Колос. Учні сфотографувалися  біля книжкової виставки.





   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.